Brazilian Butt Lift
  • 801
  • 0
Inhoud show

Vragen die u moet stellen voordat u een Brazilian Butt Lift operatie ondergaat

De Brazilian Butt Lift is een chirurgische ingreep die gericht is op het hervormen van de billen. Deze cosmetische ingreep kan worden gedaan om overtollig vet te verwijderen en losse huid in de bilstreek aan te spannen, zodat u er strakker en gelift uitziet. Het wordt ook wel BBL of Buttock Augmentation genoemd.

Brazilian butt lift (BBL) is een populaire cosmetische ingreep die uw rondingen verbetert door vet te verwijderen uit een deel van uw lichaam en het te injecteren in een ander deel. De resultaten zijn natuurlijk, langdurig en veilig.

De BBL-procedure is erg populair geworden bij vrouwen die hun lichaam in vorm willen brengen zonder onder het mes te gaan. Het wordt ook gebruikt om de billen te vergroten, waardoor ze voller en ronder lijken.

Tijdens de Brazilian butt lift operatie wordt vet verwijderd uit gebieden zoals dijen, heupen of buik met behulp van liposuctie en vervolgens geïnjecteerd in de billen met behulp van een incisie gemaakt achter de schaamstreek of rond de navel (Tummy Tuck). Het eindresultaat is verbeterde rondingen zonder een onnatuurlijk uiterlijk omdat bij deze ingreep alleen uw eigen vetcellen worden gebruikt.

De Brazilian butt lift is een cosmetische ingreep om de omvang en de vorm van de billen te verbeteren. De procedure omvat het overbrengen van vet van het ene lichaamsdeel naar het andere. Dit kan worden gedaan door liposuctie van vet uit ongewenste gebieden zoals de heupen, dijen of taille en dit in de billen te injecteren.

De procedure wordt meestal uitgevoerd bij vrouwen die hun rondingen willen vergroten, maar kan ook bij mannen worden uitgevoerd. De kosten van een Brazilian butt lift variëren afhankelijk van factoren zoals het soort anesthesie dat u kiest en of u tegelijkertijd met de Brazilian butt lift andere procedures laat uitvoeren.

Een Brazilian butt lift is een procedure die patiënten de kans biedt hun rondingen opnieuw vorm te geven en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Het is geen geheim dat de Brazilian butt lift een van de meest populaire cosmetische ingrepen van de afgelopen jaren is geworden. Maar voordat u een afspraak maakt bij de plastisch chirurg, moet u uw arts een aantal vragen stellen.

De procedure ontleent zijn naam aan de populaire Braziliaanse bikinilifttechniek, waarbij het haar uit het bekkengebied wordt verwijderd en de contouren ervan in vorm worden gebracht. Hetzelfde principe wordt toegepast bij BBL-chirurgie, waarbij vet uit andere delen van uw lichaam wordt verwijderd en overgebracht naar uw billen.

Naast het hervormen van uw rondingen kan BBL u ook een jeugdiger uiterlijk geven door de huidskleur te verbeteren en de slappe huid rond uw gezicht, hals en armen aan te spannen.

Is een Brazilian Butt Lift veilig?

Een Brazilian butt lift is veilig als u de juiste zorg krijgt van een gediplomeerd plastisch chirurg die veel ervaring heeft met het uitvoeren van deze procedure. Het is belangrijk om een chirurg te kiezen die honderden Brazilian butt lifts heeft uitgevoerd met uitstekende resultaten voor zijn of haar patiënten. U moet ook vragen naar hun veiligheid en ervoor zorgen dat ze alleen FDA-goedgekeurde materialen gebruiken tijdens de operatie.

Kan ik op elke leeftijd een Brazilian Butt Lift krijgen?

Ja, maar er zijn enkele beperkingen. Hoewel iedereen een BBL kan ondergaan, zijn er enkele factoren die het minder succesvol of zelfs gevaarlijk maken op bepaalde leeftijden. Zo kan zwangerschap het resultaat van deze ingreep beïnvloeden, omdat vetcellen tijdens de zwangerschap krimpen – vooral tijdens de borstvoeding, wanneer ze moedermelk produceren. Dit kan van invloed zijn op de hoeveelheid vet die beschikbaar is voor overdracht na de operatie. Ook is het mogelijk dat vrouwen ouder dan 40 jaar niet genoeg vet kunnen produceren om de gewenste resultaten te behalen zonder eerst een liposuctie te ondergaan om hun voorraad donorweefsel te vergroten voordat ze het naar hun billenregio overbrengen.

Wat is de hersteltijd voor deze procedure?

De Brazilian butt lift is een cosmetische chirurgische procedure om de heupen, billen en dijen een nieuwe vorm te geven. Bij de bilvergroting wordt meestal vet uit andere delen van het lichaam overgebracht om de billen te vergroten. De procedure kan worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen. De beste kandidaten voor een Brazilian butt lift zijn diegenen die in goede gezondheid verkeren en realistische verwachtingen hebben van het resultaat. Patiënten die een eerdere operatie hebben ondergaan, moeten minstens 12 maanden wachten voordat ze een andere cosmetische ingreep ondergaan. De hersteltijd voor deze procedure hangt af van uw algemene gezondheidstoestand en de hoeveelheid vet die naar uw billen wordt overgebracht. Het kan tot zes weken duren voordat uw blauwe plekken volledig genezen zijn, maar de meeste patiënten gaan binnen twee weken na de operatie weer aan het werk. U zult gedurende deze periode hulp in huis nodig hebben, omdat langdurig zitten of liggen zwelling en ongemak kan veroorzaken in het gebied waar u bent geopereerd.

Hoe lang duren mijn resultaten?

De resultaten van een Brazilian butt lift duren eeuwig. In tegenstelling tot andere cosmetische procedures zoals liposuctie, waarbij vet uit een deel van het lichaam wordt verwijderd en overgebracht naar een ander deel, is de BBL procedure ontworpen om verloren vetweefsel te vervangen door nieuwe vetcellen uit andere delen van uw lichaam. De nieuw getransplanteerde vetcellen die uw nieuwe achterkant vormen, blijven voorgoed zitten – u kunt zelfs zoveel cheeseburgers eten als u wilt zonder bang te zijn dat u al uw harde werk kwijtraakt!

Is de Brazilian butt lift geschikt voor mij?

De Brazilian butt lift is een chirurgische ingreep die uw billen verstrakt, lift en verstevigt. Het kan ook de omvang van uw heupen en dijen verminderen. Om een goede kandidaat voor deze operatie te zijn, moet u in goede gezondheid verkeren en realistische verwachtingen hebben over uw resultaten. De beste kandidaten zijn mensen van ten minste 25 jaar oud met een lichte tot matige vetverdeling in het middengedeelte of de heupen. De procedure duurt drie tot vier uur, maar het kan enkele weken duren om volledig te herstellen. U moet een postoperatief zorgplan volgen met rust, ijspakkingen en compressiekleding. Uw arts zal u waarschijnlijk pijnstillers of ontstekingsremmers voorschrijven om het ongemak dat u na de operatie ondervindt te verlichten.

Moet u ‘s nachts in het ziekenhuis blijven?

Veel mensen die een Brazilian butt lift ondergaan kunnen dezelfde dag na de ingreep zonder problemen naar huis, maar anderen moeten een nacht in een nabijgelegen ziekenhuis blijven terwijl ze herstellen. Als u zich zorgen maakt over een overnachting, vraag dit dan aan uw arts voordat u de ingreep laat doen, zodat u een goede planning kunt maken.

Wat zijn de mogelijke risico’s van een BBL-operatie?

De BBL-operatie is een poliklinische procedure die ongeveer twee uur in beslag neemt. Gedurende deze tijd voert de chirurg liposuctie uit op gebieden zoals de buik of de flanken (zijkanten), waarna hij met microcanules vet injecteert in uw billenstreek. Het proces kan ongemakkelijk en pijnlijk zijn, maar veel patiënten melden dat ze geen pijn meer voelen nadat de verdoving is uitgewerkt. Hoewel complicaties bij BBL-operaties zeldzaam zijn, komen ze af en toe voor en kunnen variëren van kleine blauwe plekken tot ernstige infecties of bloedstolsels die levensbedreigende problemen veroorzaken. Sommige patiënten kunnen ook last hebben van zwelling of vochtophoping rond de incisie na de ingreep.

Hoe moet ik mezelf verzorgen na de operatie?

Eerst en vooral moet u uw chirurg vragen hoe u uzelf moet verzorgen na de operatie. Dit is belangrijk omdat een Brazilian butt lift enige tijd kan duren om te herstellen. U zult de meeste van uw normale activiteiten niet onmiddellijk kunnen hervatten. Bovendien moet u vragen hoe lang het duurt voordat u resultaten ziet. De Brazilian butt lift procedure heeft tijd nodig om volledig te genezen en te rijpen tot een mooie vorm waar u trots op kunt zijn. U moet ook vragen wat voor risico’s er aan dit type operatie verbonden zijn. Er zijn risico’s verbonden aan elke chirurgische ingreep, maar de Braziliaanse billenlift heeft zijn eigen unieke risico’s en complicaties die zich tijdens of na de ingreep kunnen voordoen. Deze omvatten bloedingen en infecties op de plaats van de incisies tijdens de operatie, evenals zwelling en gevoelloosheid in de onderste ledematen als gevolg van bloedverlies tijdens de procedure zelf. Het is belangrijk dat u deze risico’s begrijpt voordat u een weloverwogen beslissing neemt of dit type operatie al dan niet geschikt is voor u.

Kan ik tijdens mijn herstelperiode blijven werken?

Tijdens uw herstelperiode is het belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt, zodat u goed kunt genezen. Als u echter van plan bent om na de operatie weer aan het werk te gaan, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u beslist of het veilig is om eerder terug te gaan of niet. Ten eerste moet u er zeker van zijn dat degene die tijdens uw herstelperiode thuis voor u gaat zorgen, door een medisch deskundige is opgeleid in de beste verzorging van iemand die een cosmetische ingreep heeft ondergaan. U hebt ook iemand nodig die kan helpen met eventuele extra pijn of zwelling tijdens het herstel van de ingreep. Deze persoon moet ook in staat zijn om tekenen van infectie of andere complicaties die kunnen optreden na de operatie in de gaten te houden.

Wat voor soort verdoving krijg ik?

U kunt ervoor kiezen om verdoofd te worden tijdens uw Brazilian butt lift procedure. Dit betekent dat u niet volledig bewusteloos bent, maar dat u slaperig en rustig bent tijdens de ingreep. U kunt ook kiezen voor plaatselijke verdoving, waarbij een injectie wordt gegeven in het te behandelen gebied. Dit verdooft het gebied en duurt slechts enkele uren na de ingreep. Bij liposuctie of vetoverdracht wordt een algemene verdoving gebruikt, zodat u tijdens de ingreep volledig slaapt. Er wordt ook een plaatselijke verdoving gegeven om het te behandelen gebied te verdoven.

Wat moet ik doen vóór de operatie?

Zorg er vóór de operatie voor dat u zo gezond mogelijk bent. Stoppen met roken – Rokers hebben veel meer kans op complicaties na een operatie dan niet-rokers. Als u rookt, praat dan met uw chirurg over manieren om vóór de ingreep te stoppen, zodat u later geen risico loopt op problemen. Voldoende lichaamsbeweging – Lichaamsbeweging helpt om uw gewicht laag te houden en kan stressniveaus verminderen die kunnen leiden tot depressie en angst. Zorg ervoor dat u vóór de operatie elke dag voldoende beweegt, zodat u ook tijdens het herstel gezond blijft. Gezond eten – Goed eten is niet alleen belangrijk tijdens het herstel, maar ook tijdens de voorbereiding op de operatie.

Wat is het verschil tussen een Brazilian butt lift en andere bilvergroting methoden?

De Brazilian butt lift is de meest populaire bilvergrotende procedure ter wereld. Het is ook een van de meest ingrijpende. De procedure kan u een groter, ronder achterwerk geven. Het kan ook de vorm van uw heupen en dijen verbeteren. De Brazilian butt lift gebruikt vet uit andere delen van uw lichaam om uw billen voller te maken. Een chirurg verwijdert vet uit plaatsen zoals uw buik en dijen en injecteert het vervolgens in uw billen. De hoeveelheid vet verschilt per patiënt, maar het is meestal ongeveer 1 liter per kant. De Brazilian butt lift verschilt van andere bilvergroting procedures zoals injecties of implantaten. Injecties zijn tijdelijk en vereisen na verloop van tijd herhaalde injecties om het resultaat te behouden. Implantaten zijn permanent, maar moeten operatief worden verwijderd als u ze niet meer wilt (wat niet altijd mogelijk is).

Zal het mij goed staan?

Voordat u de ingreep laat uitvoeren, moet u met uw chirurg bespreken wat de gevolgen van deze ingreep zijn voor uw lichaamstype. Als u bijvoorbeeld tenger en klein van stuk bent, is dit type bilvergroting misschien niet geschikt voor u omdat het u te groot of buitenproportioneel kan doen lijken. Als je lang en dun dan dit type zal waarschijnlijk beter uitzien op u, omdat het niet zal geen bulk toe te voegen aan dat gebied en zal gewoon verbeteren wat je al hebt natuurlijk.

Hoeveel pijn kan ik achteraf verwachten?

De Brazilian butt lift wordt uitgevoerd onder algemene verdoving en vereist een overnachting in het ziekenhuis. De procedure duurt doorgaans drie tot vier uur, afhankelijk van de hoeveelheid vet die uit andere delen van uw lichaam (zoals uw buik of dijen) wordt verwijderd. Daarna moet u in bed rusten en compressiekleding dragen om de zwelling en blauwe plekken te beperken. U kunt ook wat ongemak in uw rug of benen ondervinden omdat u tijdens de operatie zo lang plat ligt. Uw chirurg zal u instructies geven over hoe u zich na de operatie moet verzorgen. Uw arts kan u aanraden regelmatig pijnstillers zoals acetaminophen (Tylenol), ibuprofen (Advil), naproxennatrium (Aleve) of aspirine in te nemen gedurende enkele dagen na de operatie.

Hoe lang duren de resultaten?

De resultaten van een Brazilian butt lift zijn over het algemeen blijvend – maar er is geen garantie dat u uw gewenste vorm levenslang behoudt. Uw lichaam veroudert na verloop van tijd en het overtollige vet kan zich zodanig verdelen dat het moeilijk wordt om het gewenste uiterlijk te behouden. Een van de meest voorkomende redenen waarom patiënten kiezen voor aanvullende operaties na hun eerste BBL is omdat ze een nog dramatischer verandering van hun uiterlijk willen. Als u echter realistische verwachtingen hebt van wat deze procedure voor u kan betekenen en geen volledige perfectie verwacht van één operatie alleen, zult u na verloop van tijd waarschijnlijk tevredener zijn met het resultaat.

Wat zijn de voordelen van een Brazilian Butt Lift?

Een grotere, mooiere kont. BBL kan uw kont tot twee maten groter maken. Jongere en beter gevormde dijen en heupen. Een BBL geeft uw dijen en heupen ook een onmiddellijke lift door overtollig vet uit deze gebieden te verwijderen en het te herverdelen naar uw billen. Hierdoor krijgt u een gladdere huid in deze gebieden, waardoor ze er veel jonger uitzien dan voor de operatie. Een plattere buik met een betere spierdefinitie. Omdat de meeste mensen die een BBL ondergaan kinderen hebben gehad, hebben ze vaak losse huid boven en onder hun taille die strakker moet worden en overtollig vet dat uit dit gebied moet worden verwijderd voor een plattere buik.

Wat komt er kijken bij een Brazilian Butt Lift operatie?

Een Brazilian butt lift is een procedure waarbij vet wordt getransplanteerd om de omvang van uw billen te vergroten, zodat u er voller en steviger uitziet. Bij een vettransplantatie wordt extra vet uit een deel van uw lichaam gehaald en in een ander deel geïnjecteerd. De arts kan dit doen door middel van liposuctie of door het vet met een spuit op te zuigen. Het vet wordt dan in de billen geïnjecteerd via meerdere kleine incisies rond de rand van de billen. Deze procedure kan ook worden gebruikt om andere gebieden, zoals dijen en kuiten, een nieuwe vorm te geven. De procedure duurt ongeveer twee uur en kan worden uitgevoerd onder algemene verdoving (waarbij u niet bij bewustzijn bent) of onder plaatselijke verdoving (waarbij u wakker bent maar geen pijn voelt). Het gebeurt meestal poliklinisch (zonder overnachting in een ziekenhuis), hoewel het nodig kan zijn dat u tot 24 uur in het ziekenhuis blijft als er na de operatie complicaties optreden.

Is een Brazilian Butt Lift geschikt voor mij?

Een Brazilian butt lift, ook bekend als gluteoplastie, is een cosmetische procedure waarbij vet uit ongewenste delen van het lichaam, zoals de buik en de dijen, in de billen wordt geïnjecteerd. De procedure helpt om het totale volume in dit deel van het lichaam te vergroten. Het kan ook helpen om iemands billen ronder en vormvoller te maken, wat kan resulteren in een meer geproportioneerde lichaamsbouw. Brazilian butt lift is bedoeld voor patiënten die hun uiterlijk willen verbeteren door hun billen te liften en een nieuwe vorm te geven. De meeste mensen kiezen voor deze procedure om hun billen te liften nadat ze zijn afgevallen of kinderen hebben gekregen. Een Brazilian butt lift kan echter ook gebruikt worden voor patiënten die ontevreden zijn met de vorm of grootte van hun achterwerk en voor mensen die hun uiterlijk om persoonlijke redenen willen veranderen. Een Brazilian butt lift is niet voor iedereen geschikt. Als u gezond genoeg bent voor algehele anesthesie en geen gezondheidsproblemen hebt die uw vermogen om te herstellen van de operatie kunnen beïnvloeden, dan zou het voor u kunnen werken. Maar als je overgewicht of obesitas hebt en andere gezondheidsproblemen zoals diabetes of hoge bloeddruk, dan is deze procedure misschien niet veilig voor je.

Hoe zullen mijn littekens eruitzien na een Brazilian Butt Lift operatie?

U moet uw arts vragen naar het uiterlijk van de littekens na een Brazilian butt lift operatie. Soms kan het nodig zijn om een klein stukje huid van een gebied zoals de buik of de dij te gebruiken om de billen na de operatie te herstellen. In deze gevallen is er een zichtbaar litteken op de buik of dij. Ook al is het heel klein en onopvallend, het is belangrijk dat u dit met uw chirurg bespreekt en dat u weet wat zijn beleid is ten aanzien van littekens. De meest gebruikelijke manier om de littekens minder opvallend te maken is het gebruik van oplosbare hechtingen. Deze hechtingen zijn gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal dat na verloop van tijd in uw lichaamsweefsel oplost zonder vreemd materiaal in uw lichaam achter te laten.

Heeft u tijd om te herstellen na de bilverhoging?

Bij een Brazilian butt lift operatie wordt vet van de ene plaats, zoals de buik of de rug, in de billen gebracht. De procedure kan worden uitgevoerd onder algemene verdoving of plaatselijke verdoving met sedatie. Het duurt ongeveer 2 tot 3 uur. De arts maakt een incisie in uw onderbuik en verwijdert het vet op de plaats waar het is verzameld. Vervolgens verwijdert de arts overtollige huid en plaatst deze onder de nieuwe contour van uw billen. De overtollige huid wordt verwijderd en gesloten met hechtingen, maar niet op de eigen spierlaag. Er kan een zwelling, blauwe plekken en pijn zijn gedurende 1 tot 2 dagen na de operatie. Ongeveer 4 dagen na de operatie heeft u iemand nodig om u te helpen en ongeveer 4 weken na de operatie mag u niet op uw billen zitten of er plat op liggen omdat dat bloedstolsels in uw benen of longen kan veroorzaken. U moet langzaam opstaan van zitten of liggen omdat dit duizeligheid of flauwvallen kan veroorzaken totdat de verdoving volledig is uitgewerkt (ongeveer 24 uur). U kunt naar behoefte pijnstillers nemen voordat u naar huis gaat, maar neem geen aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen binnen 2 weken voor de operatie.

Moet ik vrij nemen van mijn werk?

Een Brazilian butt lift vereist downtime – en het gaat er niet alleen om hoe lang u in bed ligt om bij te komen van de verdoving. De Brazilian butt lift stopt niet bij vet overdracht; er wordt ook vet uit andere delen van uw lichaam, zoals uw taille en heupen, weggezogen. U moet ongeveer drie weken vrij zijn van uw werk om te herstellen na een Brazilian butt lift operatie, maar houd ook rekening met reistijd voor afspraken met uw chirurg voor de ingreep en de nazorg erna.

Hoe wordt het vet overgebracht?

Er zijn een paar verschillende manieren om vet over te brengen. De meest gebruikelijke methode is via liposuctie. Het vet wordt verwijderd uit de delen van uw lichaam waar u het vet wilt hebben, zoals uw heupen of dijen. Vervolgens wordt het gezuiverd en in je billen geïnjecteerd. Een andere optie is het gebruik van vet uit andere delen van je lichaam, zoals je buik of zelfs je kin (ja, echt waar). Deze transfers kunnen niet worden gebruikt voor een volledige bilvergroting omdat ze onregelmatigheden in vorm en grootte kunnen veroorzaken. Ze worden het best gebruikt als er extra vet nodig is om het verloren volume na liposuctie van andere lichaamsdelen te compenseren. Een derde optie is om vet van een donorplaats te nemen en dat in je kont te injecteren. Dit wordt meestal gedaan met kadaver bronnen (van overleden mensen), hoewel sommige artsen hun eigen weefsel kunnen gebruiken als bron voor dit type transfer.

Hoe realistisch zijn uw verwachtingen?

De beste manier om te bepalen of u een goede kandidaat bent voor BBL is te vragen naar uw verwachtingen. De arts moet u kunnen vertellen hoeveel vet uit andere delen van uw lichaam kan worden gehaald en naar uw billen kan worden overgebracht. Als hij of zij deze vraag niet kan beantwoorden, is het misschien tijd om een andere optie te overwegen, zoals Lipofilling of Thermo Fat grafting, waarvoor geen liposuctie uit andere delen van uw lichaam nodig is, maar die toch vergelijkbare resultaten oplevert als BBL.

Heb ik na de operatie verband en drains?

Dit is een veelgestelde vraag omdat iedereen wil weten hoe hij of zij er onmiddellijk na de operatie uitziet. Veel patiënten zijn verrast als ze horen dat ze geen verband hebben, maar een drukverband. Dat komt omdat de incisies in de bilspleet worden gemaakt en meestal zo worden geplaatst dat ze door ondergoed of badkleding worden verborgen. In de meeste gevallen is het niet nodig om drainages te gebruiken, hoewel dit kan variëren afhankelijk van uw individuele omstandigheden.

Wat moet ik doen als ik problemen heb na de operatie?

U moet een herstelplan volgen dat rust, medicijnen en fysiotherapie omvat. Uw chirurg zal u ook instructies geven over wat u moet doen als u na de operatie complicaties krijgt, zoals een bloeding of infectie. De meest voorkomende complicaties zijn bloedstolsels, wond afbraak en zenuwschade. Sommige complicaties kunnen extra behandeling of zelfs meer chirurgie vereisen.

Wanneer zie ik mijn resultaten?

Dit is een veel voorkomende vraag van patiënten die een Brazilian butt lift overwegen. Het antwoord op deze vraag hangt af van veel factoren, waaronder uw lichaamstype en hoeveel vet u beschikbaar heeft voor herverdeling. Als uw chirurg het vet uit andere delen van uw lichaam kan gebruiken, kunnen de resultaten binnen enkele weken zichtbaar zijn. Als de chirurg vet uit andere delen van uw lichaam moet oogsten, kan het enkele maanden duren voordat u de uiteindelijke resultaten ziet.

Bent u geschikt voor deze operatie?

Als u nog nooit eerder een cosmetische ingreep hebt ondergaan, dan is een Brazilian butt lift misschien geen goede optie voor u. De Brazilian butt lift vereist een aanzienlijke hoeveelheid vet verwijdering uit andere delen van uw lichaam en overdracht naar uw billen. Als u niet gewend bent dat chirurgen in uw lichaam snijden, is dit niet de beste eerste stap naar cosmetische verbetering. Vraag uw chirurg naar zijn ervaring met Brazilian butt lifts en hoeveel hij er in het verleden heeft gedaan.

Moet ik terugkomen voor vervolgafspraken na mijn ingreep?

De Brazilian butt lift is een relatief eenvoudige ingreep, maar er zijn toch enkele belangrijke dingen die u moet weten. Een van deze dingen is dat u waarschijnlijk terug moet komen voor vervolgafspraken na de operatie. Er zijn namelijk enkele risico’s verbonden aan deze procedure en uw chirurg moet u controleren om er zeker van te zijn dat alles goed is gegaan en dat er geen complicaties of problemen zijn.

Hoe lang moet ik wachten om mijn seksuele activiteiten te hervatten?

Een Brazilian butt lift vereist algemene verdoving, wat betekent dat u tijdens de operatie buiten bewustzijn bent. Als gevolg daarvan zult u waarschijnlijk enige pijn en ongemak ervaren na de ingreep. Uw arts kan u aanraden om tot twee weken na de operatie pijnstillers te nemen als u ongemak ervaart. Dit geldt vooral als u een liposuctie ondergaat.

Waar komt het vet vandaan?

De eerste vraag die u zich moet stellen is waar het vet dat in uw billen wordt geïnjecteerd vandaan komt. Als u gezond bent, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt vet uit een ander deel van uw lichaam, zoals uw buik of dijen, laten overbrengen naar uw billen. Als u na het afvallen losse huid op uw buik of dijen heeft, kan deze worden verwijderd en gebruikt om uw billen op te vullen. Tot slot, als u een familielid hebt die onlangs een liposuctie heeft ondergaan en extra vet heeft overgehouden, kan dit worden gebruikt voor een Brazilian butt lift operatie.

Kan ik kinderen krijgen na mijn Brazilian butt lift?

Ja! Het is mogelijk om zwanger te worden na een Brazilian butt lift – maar er gelden enkele beperkingen. Zwangere vrouwen moeten bijvoorbeeld vermijden om langere tijd plat op hun rug te liggen, omdat dit druk kan uitoefenen op hun buik (wat ongemak kan veroorzaken). Het is ook belangrijk voor zwangere vrouwen om zich niet te veel in te spannen of deel te nemen aan inspannende activiteiten zoals joggen of yoga totdat ze bevallen zijn en hersteld van de bevalling – op dat moment moeten ze met hun artsen overleggen hoe snel ze weer kunnen beginnen met sporten zonder risico op complicaties.

Wat gebeurt er vóór de operatie?

Voordat u een cosmetische ingreep ondergaat, is het altijd een goed idee om te weten wat er vóór de operatie gebeurt. Dit helpt veel vragen te beantwoorden over wat u kunt verwachten tijdens het herstel en hoe lang het duurt voordat de resultaten in volle glorie verschijnen nadat de procedure is voltooid. Als het bijvoorbeeld gaat om een Brazilian butt lift, ondergaan patiënten meestal een eerste consult met hun chirurg waarin ze hun doelen en zorgen met betrekking tot hun uiterlijk bespreken. Daarnaast kunnen ze ook bloedtesten ondergaan voorafgaand aan de operatie, zodat de artsen ervoor kunnen zorgen dat ze gezond genoeg zijn voor dit soort ingrepen.

Hoeveel zult u verliezen?

U moet uw chirurg ook vragen hoeveel gewicht u na de operatie zult verliezen. Het komt vaak voor dat patiënten het gevoel hebben dat ze veel gewicht hebben verloren na een Brazilian butt lift omdat hun lichaam zo gefocust is op het herstel van de operatie dat ze geen tijd hebben om goed te eten of regelmatig te sporten. Echter, zodra u bent hersteld van de operatie en uw kracht en mobiliteit hebt hervonden, is het onwaarschijnlijk dat u genoeg gewicht zult verliezen om grote veranderingen in uw lichaamsvorm te zien totdat u uw dieet en training gewoonten permanent verandert.

Waarom is Liposuctie de beste optie om vet te krijgen?

Er zijn twee opties om het vet voor uw Brazilian butt lift te verkrijgen. U kunt een liposuctie laten uitvoeren op een lichaamsdeel met overtollig vet, of u kunt vet laten injecteren in uw billen. In de meeste gevallen is liposuctie de beste optie. Liposuctie kan worden gebruikt om vet te verwijderen uit elk deel van je lichaam, met inbegrip van je rug, dijen en buik. Als je in deze gebieden genoeg vet hebt en het daar wilt houden, dan is het zinvol om deze methode te gebruiken in plaats van het in je heupen en billen te injecteren. De resultaten van liposuctie zijn permanent – als het vet eenmaal uit een lichaamsdeel is verwijderd, komt het daar nooit meer terug (tenzij u veel gewicht verliest). Dit betekent dat als u na de operatie afvalt, u niet met losse huid van uw heupen komt te zitten, zoals bij sommige vrouwen het geval is na een zwangerschap of een gewichtsverlies operatie. Liposuctie kan worden gebruikt voor andere cosmetische procedures dan een Brazilian butt lift – artsen doen bijvoorbeeld soms liposculptuur vóór een borstvergroting, zodat ze de vorm van de borst kunnen modelleren voordat ze vulmateriaal voor de implantaten toevoegen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *