Zirkonium Kroonen


Bezoek Ons

Werktijden
  Contact Ons


  +90 553 314 01 60

  data@dorahospital.nl

  Book appointment


  Gezonde tanden zijn in alle opzichten belangrijk. Het is belangrijk dat de tanden niet rotten of pijn doen. Maar een ander detail dat net zo belangrijk is, is het uiterlijk van de tanden. Mensen willen dat hun tanden gezond zijn voor een cosmetische uiterlijk. Dit is een geval voor zowel mannen als vrouwen. Geelverkleuring op het tandoppervlak of kapotte en scheve tandproblemen zullen leiden tot verschillende problemen bij de persoon die het uiterlijk direct zal beïnvloeden.

  Deze problemen, die niet gemakkelijk kunnen worden behandeld met de oude technologie, kunnen nu gemakkelijk worden geëlimineerd. Zowel vergeling als scheve tanden worden geëlimineerd door een enkele behandeling. Met de nieuwe behandelmethode genaamd zirkonium coating. Zirkonium is een speciale techniek in Turkije wat onontbeerlijk is.

  Zirkonium, dat in allerlei tandheelkundige behandelingen kan worden gebruikt en geen allergische problemen veroorzaakt, is één van de meest robuuste en effectieve methoden. Dit materiaal kan worden gebruikt bij het vullen, coaten en nog vele andere problemen. Hoewel het een beetje duurder is dan andere behandelingen, zullen de resultaten veel succesvoller zijn en veel mensen zijn geïnteresseerd in tandheelkundige behandelingen met zirkonium.

  Zirkoniumtandbekledings behandeling heeft ook vaak de voorkeur. Het oppervlak van de tand zal worden bedekt met de nieuwe substantie die speciaal is bereid om de tanden een cosmetische uitstraling te geven.


  • Wat zijn de toepassingen van zirkonium?
  • Waar wordt zirkonium voor gebruikt?
  • Voor wie is zirkonium geschikt?
  • Hoe wordt een zirkoniumbekleding gedaan?
  • Hoelang duurt het om zirkonium kronen te laten plaatsen?
  • Wat zijn de voordelen van zirkonium kronen?
  Wat zijn de toepassingen van zirkonium?

  Zirkoniumoxide, hoge treksterkte, textuurvriendelijke, lage korreldiameter door tandheelkundig implantaat in keramische vorm en abutmentmateriaal, vaste restauraties (kroon- bruggen Facings binnen- buitenkant) post-core materiaal wordt gebruikt als beugel.
  Introductie van zirkoniumkeramiek, computerondersteund ontwerp (Computer-aided design; CAD) en computer ondersteunend voortbrenging (computer-aided manufacturing; CAM)
  heeft parallellisme getoond met de ontwikkeling van technologie.

  Waar wordt zirkonium voor gebruikt?

  In geavanceerde (antibiotica, fluoride, etc.) kleuringen die niet resulteren in methoden zoals bleken
  Genetische geelkleuring
  Als alternatief voor een beugel
  Tanden met te grote gaatjes wat niet gevuld kan worden
  Met een Tandopening (diasteem)
  Metalen brug in de mond
  Bij gebroken tanden die niet hersteld kunnen worden
  Correctie van de oude vullingen van kleur en structuur

  Voor wie is zirkonium geschikt?

  Het grootste voordeel van de behandeling met zirkoniumbekleding is dat het veel problemen tegelijkertijd kan oplossen. Deze behandelmethode die geschikt is voor veel mensen, heeft de meeste voorkeur van mensen die problemen hebben met tandgeel. Als de tand te geel is om gebleekt te worden door andere behandelingsmethoden, is het mogelijk om zirkoniumbekleding toe te passen. Op deze manier wordt geen vergelingsprobleem vastgesteld en verschijnen nieuwe tanden van nature. Deze behandeling is niet alleen voor de tanden die worden waargenomen in vergeling, maar ook in verschillende problemen.

  Zirkoniumbekleding is bijvoorbeeld mogelijk als de tanden van de persoon scheef of gebroken zijn. Bij deze methode zal er in het geheel een complete natuurlijke look bereikt worden. De zirkonium bekledingsmethode word toegepast op iedereen met veel tandproblemen. Zirkoniumbekleding, die zelfs onbehandelbare problemen oplost, is de afgelopen jaren één van de meest geprefereerde tandheelkundige behandelingsmethoden geworden.

  Hoe wordt een zirkoniumbekleding gedaan?

  Een zirkoniumbekleding is vergelijkbaar met andere bekledingsmethode. De voordelen van deze behandeling zijn echter heel verschillend in vergelijking met andere bekledingsmethoden. Om de zirkoniumbekleding te plaatsen moet de patiënt eerst worden onderzocht, en de maat van de tanden genomen worden. Nadat de maten van de tanden zijn genomen kunnen de tanden speciaal op formaat van de eigen tand gemaakt worden.

  Nadat de gevoelige meting is uitgevoerd, worden de voor- en achterkant van de tand voorbereid. Daarna zullen de tanden worden geslepen, zodat de zirkoniumtanden erop geplaatst kunnen worden. Deze coating, die is geplakt met speciale kleefstoffen, onderscheidt zich van de tanden van het individu en ziet er heel natuurlijk uit.

  Hoelang duurt het om zirkonium kronen te laten plaatsen?

  In de fase worden de tanden geprepareerd met de juiste maat voor een kroonherstel en worden de metingen gedaan. In het laboratorium wordt de conditie van het tandvlees gecontroleerd door de revalidatie. In de laatste fase wordt esthetische controle uitgevoerd. Voordat het lijmproces begint, worden één of twee sessies beslist in de eerste tandkleur en voorbereid in de vorm van je tanden op je gezicht en controle. Als laatste fase wordt de harmonie van het gezicht doorgegeven. Gemiddeld zijn al deze procedures binnen 7-10 dagen voltooid.

  Wat zijn de voordelen van zirkonium kronen?

  Zirkonium-porselein is semi-permeabel, zoals natuurlijk tandglazuur. Daarom reflecteren ze enkele lichten en absorberen ze. Dankzij deze functie voor lichtdoorlatendheid is het mogelijk om de natuurlijke tanden het dichtst bij de tanden te brengen, vooral bij restauraties aan de voorkant.

  Zirkonium kronen hebben natuurlijke lichtdoorlatendheid in natuurlijke tanden. Maar zelfs als het zeer goed is gemaakt, reflecteert porselein met een metalen achterkant het saaie en kunstmatige uiterlijk van met metaal bedekt metaal en het witkleurige afdekmateriaal op het metaal, waardoor er een cosmetische uiterlijk wordt gecreëerd.

  In gingivale recessies creëren restauraties met metalen rug een grijs beeld in de delen die samengaan met de tanden, en zelfs als het tandvlees in volledig porseleinrestauraties wordt uitgetrokken, komt een dergelijk beeld niet voor.

  Omdat het metaal niet wordt gebruikt in de infrastructuur, zijn er geen donkerkleurige lijnen in het gewrichtsgebied van het tandvlees bij de restauratie.

  Omdat ze zich zelf hechten, houden ze zich aan de tanden en zien hun kleuren er natuurlijker uit. Zirkoniumkronen hebben een lichte doorlaatbaarheid die kenmerkend is voor natuurlijke tanden. Maar zelfs als het zeer goed is gemaakt, reflecteert porselein met een metalen achterkant. De kunstmatige metale uiterlijk wordt bedekt met witkleurige afdekmateriaal, waardoor er esthetische problemen ontstaan.

  Neem contact op

  Neem nu contact met ons op

  U kunt ons bereiken via WhatsApp of u kunt ons bezoeken in ons ziekenhuis. U kunt een deel van ons familie zijn door ons te volgen op onze sociale media-accounts.  Whatsapp

  Free call & text 24/7
  +90 549 650 51 02


  Onze Locatie

  Fulya Mah, Yavuz Sk.
  No:7, 34758 Şişli/İstanbul


  Volg Ons

  Onze Activiteit

  Copyright by Dora Hospital 2018. All rights reserved.

  Whatsapp +90 507 178 17 79